> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Wednesday, January 8

Throwback from 2013 :)

Assalammualaikum .
hi, hallooooo ....... everyone !
Long time no see huhh ?
About half and hour more Ckin ada persembahan sketsa untuk pelajar 4 Flat . Buat persembahan untuk pelajar 4 Flat jela yang mampu, nak dapat 4 Flat masa degree nanti . Insya'allah :D Tetapi tadi ckin ada jugak text dengan Lecturer Tutor Maths . Geli hati seyh .. Puan cakap Teater dengan Math mane lagi penting ? so, dengan rela hati jumpa Puan belajar buat satu soalan then blah sebab latihan dah nak start .. that's all and just forget about it .
okay , hari ni ckin nak share gambar masa awal bulan Disember . Masa tu nak balik Jengka tetapi tak jadi dan kami ( Ckin and Zyra ) tersangkut kat Keyyeell =,='
+
+
+
+
+
Mid Valley
+
+
#gambar ni tak fake tau , tak edit langsung

 
 
 Ckin , Anis ( adik Zyra ) and Zyra.
We're enjoying ourself and we doesn't bought anytime . 'cause kami takde bajet nak shopping . so, pergi cinema tengok Ustaz Mu Tunggu Aku Datang .
that's all actually .
Bye peoples .

No comments:

Post a Comment