> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Wednesday, December 21

kuala lumpur*


salam. hello.

hehe. sihat semue . hope you all always feel good okay .damn ! ckin baru nak post kan setelah sekian lamenye blog ckin ni takde post yang terbaru ~ huahua ! sape lah yang tunggu post dari ckin ni kan . kan . huhu . nevermind, ckin tak pakse pon ~
k lah , ckin nak share pic mase kat KL hari tuh . sebab malas nak banyak menaip . huhu ~



done . 
Bye   

Tuesday, December 13

FunFair *


wink-wink . 
hellow.hellow .. hehe . lesu nye rase ~

tapi tibe-tibe je rase nak buat post malam ni . kenape erk ? haha ! tak payah tanye tak pe . sebab dah tau , tak de orang care pon ;P
ok fine , faham . huhu . haisz . ckin ni pelik kan . kan . asal post je , mengeluh kat dalam blog . asal mngeluh je post dalam blog . isk ! suke hati ckin lah . ckin punye blog ~ ckin punye pasal lah kan . huhu ~

ok ni pic mase pergi expo ~
hari : AHAD, malam isnin / masa : malam lah kan / tempat : Jerantut, PAHANG !

sorry, tak cantik pon . haiszz , ni pon 1st time pergi Funfair kat sane tahun ni . dah malam ni last night funfair tuh dekat jerantut ~ huwm . sedih nye . nak pergi lagi !!!!  atoi !
tapi yang best nye time ckin pergi malam tuh diorang jemput kumpulan R2 , Raja Lawak . tak kenal ? meh ckin kenalkan siapa diorang ~ hehe . tapi korang boleh KLIK SINI okay ;)

actually ,ckin ade naik stage dengan diorang tau . hehe . ade ke suruh ckin berlakon depan orang ramai ?? segan lah ckin . so, ckin naik just gelak-glak n sngih-sngih j ! haha ! glamour je rase time atas stage tuh . Werxxx ~ huwm, nak letak picture abang ckin tak masuk kan lagi lah . atoi ! maybe , next time jela ckin dapat masuk kan . ckin pon nak buat kenangan gak kan . kan . huhu

eh, macam dah banyak je ckin menaip nih . penat gak rasenye . huhu.okaylah .nak makan  . .
Bye .

Wednesday, December 7

short P O S T ~


hellow.hellow ~ 
lame dah ckin tak post dalam blog tersayang ni ha kan . haha ! busy kot ! mane taknye . keje lagi, pakwe lagi, study lagi ( study lah kot ! ), makan, tidur, dengan berangan nye and berjalan-jalanlah kan yang penting sekali . . huhu . yela , kate cuti sekolah , kate kerje ?? kan.kan . huhu . tak lupe jugak ! penat kot ~ bile lah nak sampai hari jumaat ni ~ boleh start cuti kerje . atoi !

first of all, ckin buat post hari ni pon sebab kesian dengan blog ckin ni ha . last post pon pasal ckin g Kuala Lumpur hari tuh ha . atoi ! so, khas buat blog tersayang . you punye tuan dah buatkan your new post . so, you'll look pretty like Lisa Surihani and Salena Gomez . handsome like David Beckham ! ngeew ;) cute macam ckin churliey ~ haha ! sorry, perasan pulak saye .

haiszzz ! gambar ni ckin letak sebab .. ckin rindu sangat dengan rambut ckin ... huwaaa ~ sedihnye ! 
BILE RAMBUT SAYE NAK PANJANG !!!!???
emo ? biarkan !

lastly, ckin nak cakap ckin rindu classmate ckin n SMK Jengka Pusat 2 ~
tak lupe okay, my Hubby , Pali . sangat-sangat rindu ! even selalu jumpe tau ~ hehe 

k lah , done .
Bye