> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Tuesday, December 13

FunFair *


wink-wink . 
hellow.hellow .. hehe . lesu nye rase ~

tapi tibe-tibe je rase nak buat post malam ni . kenape erk ? haha ! tak payah tanye tak pe . sebab dah tau , tak de orang care pon ;P
ok fine , faham . huhu . haisz . ckin ni pelik kan . kan . asal post je , mengeluh kat dalam blog . asal mngeluh je post dalam blog . isk ! suke hati ckin lah . ckin punye blog ~ ckin punye pasal lah kan . huhu ~

ok ni pic mase pergi expo ~
hari : AHAD, malam isnin / masa : malam lah kan / tempat : Jerantut, PAHANG !

sorry, tak cantik pon . haiszz , ni pon 1st time pergi Funfair kat sane tahun ni . dah malam ni last night funfair tuh dekat jerantut ~ huwm . sedih nye . nak pergi lagi !!!!  atoi !
tapi yang best nye time ckin pergi malam tuh diorang jemput kumpulan R2 , Raja Lawak . tak kenal ? meh ckin kenalkan siapa diorang ~ hehe . tapi korang boleh KLIK SINI okay ;)

actually ,ckin ade naik stage dengan diorang tau . hehe . ade ke suruh ckin berlakon depan orang ramai ?? segan lah ckin . so, ckin naik just gelak-glak n sngih-sngih j ! haha ! glamour je rase time atas stage tuh . Werxxx ~ huwm, nak letak picture abang ckin tak masuk kan lagi lah . atoi ! maybe , next time jela ckin dapat masuk kan . ckin pon nak buat kenangan gak kan . kan . huhu

eh, macam dah banyak je ckin menaip nih . penat gak rasenye . huhu.okaylah .nak makan  . .
Bye .

No comments:

Post a Comment