> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Tuesday, February 21

hang out *

wink-wink . hello-hello friend ! yeah ~ don't you think i;am look so happy today ? hakhak . i know , you don't care at all , but i just want to say it for me ~ huhuhu
okay, ckin nak cerite pasal ckin hang out dengan kakak ckin (izzati nawi), boyfriend die (mat pit) and naniey ~ they're super awesome ! kitorang pergi jalan-jalan termerloh and starmall mentakab . kat temerloh ckin ngepau zzati buku sains and prinsip akaun ! wink2 ~ die kan dapat baucer rm200 . so, kite enjoy lah ~ heee ;) okaylah , ckin nak tayang picture kotorang ~ tengok boleh tau . kutok tak boleh !

caution : tak suke ? menyampah ? nyah kau dari sini ~

okay, ni je okay ~
tak dilupekan jugak lepas balik dari jalan-jalan ckin gaduh dengan bofie ckin . then dapat makan KFC free ~ haha ! salam ~
lai lai ~





Monday, February 13

There's no special ~

 
fuhh~ such a bored .
i feel so bored of my life . i feel like a bad duck without any luck ! u know why ? oh, of course u don't know right ?? hakhak ~
i feel i'am so annoying . if u feel that too, u must leave from my blog right now ! and i said now ! okay,okay . jangan touching okay . i just kidding ~ but, maybe to someone not !
haha !


ckin busy sangat-sangat sekarang ni . bukan ape, homework giler BANYAK cikgu bagi . lagi-lagi ADDMATH ~ fuhh ! takterlarat ckin nak buat . actually, kerje banyak-bnyak memang lah bagus kan, tapi kalau tengok lame-lame rase nak muntah pun ade ! haissszz ~
ehh, dalam blog ni, ckin tak post pon pasal ckin dah cukup 17 tahun kan.kan. tapi ckin bukan sengaje tak post tau , tapi ckin rase tak best sangat Birthday tahun ni . huhu ~ "BORING and UPSET" . but, my brother and my sister in law ! they're awesome ! ckin dapat kek coklat tahun ni dari diorang . alhamdulillah ~ happy lah jugak kan . terase jugak diingati/dihargai/disayangi ~ hakhak .

okaylah, sampai sini je . nak buat homework jap . 
salam.