> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Thursday, February 6

last day been 8teen :)

Assalammualaikum and selamat sejahtera .
Haiszzzzzzzzzz.........
Eh sorry. Baru je start menaip dah mengeluh . That's really not nice for us . Actually we should try to start something with something positive . Like, take a breath calmly and smile . Try it ! That's really worth
okay , that's so easy . But it's also to say . I'm also can't do that actually . 
nah gambar kaki daripada clozette . nice view right . Aku harap aku lah empunya kaki itu . She's so lucky . damn LUCKY ! and gambar budak yang akan menyambut ulang tahun ke-19 pada 7 February .
Peoples, before i start i'm gonna ask you something .
Do you have an opportunity to do what you're really wanna do ?
If so, you're so lucky . Damn ! Aku terasa jelous dengan korang . Hari ni aku nak buat post terima kasih kat my beloved family ! Okay, sepanjang aku hidup selama 18 tahun ni aku tak sempat membalas budi pun dengan family aku . Aku yang banyak dosa dengan diorang . Asyik-asyik tak dengar cakap . suka buat keras kepala . Even diorang diam, aku tau diorang geram dengan aku . Anak/adik jenis apakah aku ni ? But, hari ni aku nak merepek sikit . sorry okay .
Oh ya, membalas budi kan .
Orang lain memang ibu bapa yang banyak membantu korang kan . Tapi bagi aku, abang-abang aku banyak tolong aku selain ibu bapa aku . so, aku rasa ramainya yang nak tolong aku . haha !  
aku pernah bagi keputusan SPM yang ala-ala okay je kat diorang . But, i know that's more than enough . They wanna see me to have a good future in the end .
Mak aku sakit sekarang ni . Teruk sangat . Teruk macam mana ? She can't speak well and even tak boleh berjalan kalau duduk pun kene orang pegang . Makan pun taknak . Macam mana nak sihat ? Seriously I can't accept it at first . Mak aku start sakit dalam sebulan aku kat matrik . Sumpah sedih ! Untuk mak aku pernah beli beberapa helai baju masa aku kerja lepas SPM last year . Itu je yang aku pernah buat . Itu je . I hope she's will be fine someday . Just like before . I really really miss her old self . So, aku boleh bayar bil hospitak parents aku and family aku . Bagi kesenangan kat diorang bila aku pun senang . Even ! aku tau diorang taknak pun semua tu . diorang ikhlas tolong aku .
Mak, tolong lah cepat sihat macam dulu . nanti kakak nak bawak mak pergi jalan naik kereta kakak, datang rumah kakak yang insyallah mewah mak. Bawak mak jalan-jalan and pergi mekah sama-sama.
Tapi Alhamdulillah, abah aku still sihat . kadang-kadang aku terfikir, kan bagus kalau aku ambik nursing . So, aku aku akan jaga mak aku better than right now !
Abang-abang aku semua baik-baik . aku tau semua sayang kat aku . okay, kalau tak sayang nasib lah . yang penting aku sayang diorang sangat-sangat . Thank you for take care of me until now . Pantang aku mintak duit sikit . Diorang mesti bagi . Diorang susah ke senang ke . I even didn't know . Duit tu mesti aku dapat . Thank you for that brothers . This is especially for my Oldest brother . He's the best brother ever . Mak aku abang-abang aku yang jaga kat rumah tau . Bersyukur sangat ada abang macam diorang. Thank you again . Tapi aku jelous dengan diorang sebab diorang dah bersama parents aku lebih lama daripada aku . They're so much lucky than me . By the way, I also have a good sisters in-law . She's too good for me . Nice + caring . I love you .
This outfit ! Fall in love again !
Yes ! i think i wanna finish my story here . Thanks for those people reading my post . Thank you so much . To my awesome mother, thank you for  me . I'm so lucky to have you and our family.
Hargailah apa yang kita ada .
Korang tolong doakan yang terbaik untuk family aku okay . I'll do the same thing to you too .
Assalammualaikum