> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Wednesday, December 7

short P O S T ~


hellow.hellow ~ 
lame dah ckin tak post dalam blog tersayang ni ha kan . haha ! busy kot ! mane taknye . keje lagi, pakwe lagi, study lagi ( study lah kot ! ), makan, tidur, dengan berangan nye and berjalan-jalanlah kan yang penting sekali . . huhu . yela , kate cuti sekolah , kate kerje ?? kan.kan . huhu . tak lupe jugak ! penat kot ~ bile lah nak sampai hari jumaat ni ~ boleh start cuti kerje . atoi !

first of all, ckin buat post hari ni pon sebab kesian dengan blog ckin ni ha . last post pon pasal ckin g Kuala Lumpur hari tuh ha . atoi ! so, khas buat blog tersayang . you punye tuan dah buatkan your new post . so, you'll look pretty like Lisa Surihani and Salena Gomez . handsome like David Beckham ! ngeew ;) cute macam ckin churliey ~ haha ! sorry, perasan pulak saye .

haiszzz ! gambar ni ckin letak sebab .. ckin rindu sangat dengan rambut ckin ... huwaaa ~ sedihnye ! 
BILE RAMBUT SAYE NAK PANJANG !!!!???
emo ? biarkan !

lastly, ckin nak cakap ckin rindu classmate ckin n SMK Jengka Pusat 2 ~
tak lupe okay, my Hubby , Pali . sangat-sangat rindu ! even selalu jumpe tau ~ hehe 

k lah , done .
Bye

3 comments:

  1. walaupun awak buat orang tak leh copy entry awak. orang tetap dapat copy entry awak juga...

    ReplyDelete
  2. tngs balqis .
    zonjb : how com ? xpaham lah ;(

    ReplyDelete