> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Monday, November 21

kuala lumpur

 
hellow.hellow . sihat semue ? hehe .

penatnye ckin hari ni . yelah kan first day kerje . haiszzz . sungguh tak ku sangke, tak ku duge boleh penat sampai macam ni sekali . mane tak nye ! penat balik dari Kuala Lumpur pon tak hilang lagi , hari ni dah start kerje . nevermind , ckin dapat pengalaman baru kot hari ni . jual waffle cake dekat cafe Seroja UITM jengka . wait a minute, bukan waffle cake je tau . ckin ade jual jagung, air and ice cream tau . huhu . ckin kerje dengan atiqah ~ die pon nampak penat jugak . kesian die .

eh, k lah . lupekan je pasal kerje tuh . hehe . ckin nak cakap pasal ride to Kuala Lumpur ~ ckin pergi hari jumaat dengan Suhaznurhatin . hehe , saje tulis full name die ;P
esoknye kitorang gerak pukul sepuluh jempe alia , fatin , nizam , ibu and cik mala kat pekeliling ..then , ambik train stop kat Bukit Bintang terus jalan kaki pergi Times Square ~ jalan-jalan kejap then makan dekat Chicken Rice Shop . sedap kot makan dekat situ ! hehe . boleh lah makan kat situ lagi lepas ni ..
next , kami masuk permainan dekat Times Square tuh . tiket mahal giler kot . RM37.00 untuk dewase ( MYCARD ) . kami ingat kan nak masuk rumah hantu kat dalam tuh , tapi kene bayar lah pulak . so, kami mainlah Roller Coaster . perrrrgggghhh !gayat giler ! dah lah laju sangat-sangat . SEram tau ! haha .
eh kejap , tak kan bayar mahal-mahal main tuh je kan . kami main lah kerete langgar and banyak permainan yang best-best kat situ lah kan . huhu .
haha ! okay koya ~ nih kat Theme Park ~ sorry, picture nih kabur .
 dengan alya je lah . my hubby takde kan ~ huwm . 
dengan fatin . i love that tree ;)
with snowman ~ he wear pink scarf ! so cute ^_^
window with friend ~
fatin with hatin <3
jeles tengok diorang . my hubby takde ;(
okay , tuh je gambarnye . huhu .
but , cerite ckin tak berakhir di Times Square tau . hehe .sebab ckin pergi KLCC pulak lepas tuh . samai je kat KLCC ,ckin jadi lonely soldier . haha ! melepaskan gian untuk shopping . yelah kan , kat TS tak dapat beli pape pon and yang lain tengok wayang . ckin malas lah nak tengok wayang kan . so , ckin conquer kedai kat KLCC tuh . huhu . dapat lah jugak beli baju untuk my hubby kat Romp and sehelai untuk ckin . tak dapat nak beli banyak-banyak sebab kat KLCC tuh mahal gile kot . ckin mane ade duit macam korang ~ huhu .

great moment : ride with very impressive friend .
bad moment : jatuh dekat tangge mase naik bas nak balik jengka . malu kot ~ huhu

ok . that's all . ckin akan ingat kenangan bersame diorang semua sampai bile-bile ~
Bye

No comments:

Post a Comment