> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Friday, November 11

sebab C K I N bosan .



ini gitar abng ckin yang punye . ckin suke gitar . but, tak obses lansung ~ haha !
ok . ckin bosan so snap lah dengan gitar nih . sebab macam best je anak buah ckin ketok-ketok gitar nih ~
huhu .

so, lame dah ckin tak update blog ni . sangat-sangat berhabuk kot . hehe . it's alrigt it's ok right . yeah ~
korang tau pe . ckin kan tengah busy sekarang nih . ckin busy dengan my Hubby yang nak ambik SPM hari isnin nanti , dengan bilik ckin yang macam tong sampah tuh and macam-macam lagi lah . korang ade macam tuh ? tak de kan . sebab tuh ckin nih SPECIAL ckit ~ haha ! perasan sudah . . never mind .

lastly, ckin tak pergi sekolah lansung minggu ni . haha ! mane taknye . ckin pergi rumah membe semalam . mak die kate die pergi sekolah die sorang je girl . oh man ~ what that mean yaa .. haha ! it's mean, i don't need going to school for the next week maybe . . hehe .

P/s : abaikan muke ckin . haha ! tau burok . saje je edit macam tuh . . haha ! cewah , padahal tak pandai edit ~
that's all .
Bye

2 comments: