> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Wednesday, November 16

final year exam ✿


hello.hello. selamat tengahari semue . haha ! hari ni ckin nak share result akhir tahun ckin yang amat teruk dan menunjukkan ckin ni tidaklah cerdik macam kalian semua .◕‿◕ hehe . sebelum orang yang cakap baik ckin mengaku kan yang ckin ni tak cerdik .

okay . hari ni ckin ponteng lagi . tak tau lah, semenjak akhir-akhir ni asal post je ckin ponteng kan . huhu . yela , kalau tak ponteng busy lah kan , macam mane nak post ~ huhu .

okay, ckin dapat result ni semalam time abah ckin pergi ambik duit bantuan kerajaan tu . yang RM100 tuh . huhu . ckin pelik jugak, kenape sekolah lain student ambik sendiri duit tuh . dah kucalana pemikiran ckin . ouwh , patutlah sekolah ckin sekalikan dengan tanda tangan buku rekod . oit ! dah kantoi result merosot dengan abah ~ atoi ! sorry ye abah , len kali kakak belajar rajin-rajin lagi ..

yeah ~ ni lah resultnye . sorry, tak jelas sangat .

sorry, camera tak lawa . lagipon suruh adik yang snap result ni . huhu . klik picture tu kalau nak lagi jelas ;)
too bad right ? cool lah peep . final year exam je kot . haha ! yelah kot !!!!!
heheh . oh ya , macam mane dengan my hubby eak . die jawab exam math hari ni . moge-moge lah die dapat jawab dengan baik . AMIN ~
k lah , sampai sini je .
Bye

No comments:

Post a Comment