> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Sunday, November 13

my H U S B A N D ? ? *


hellow.hellow . . kopi ke milo ~
haha ! okay . gurau je . hari ni pon ponteng jugak . actually ckin dah siap iron baju and nak pergi sekolah sangat dah . tapi tuh la kan . membe takde lansung yang pergi . so, pagi tadi dah nak mandi nak pergi sekolah tibe-tibe ade bunyi mesej dari aliff . die kate budak ni ramai yang datang hari esok . so, ckin dengan rela / redha kan diri untuk baring di atas katil dan tidur semula . haha !

Daisypath Anniversary tickers
jejejeng ~
 haha ! ade ke bunyi macam tuh ? ok, abaikan je tau . nampak tak gambar and daisypath ckin letak tuh ? and nampak tak titlte ckin hari ni ? yeah ~ that's my boyfriend . but, ckin sayang die macam husband ckin tau . . sebab dah setahun , sebulan dan tiga hari masuk hari ni kami bersame dalam suke duke kami tempuh . kalau tak caye, tanye lah ckin okay . ngeeew ;) sorry, terJIWANG lah pulak .


okay, ckin rindu and risaukan die hari ni . sebab die sedang duduk dalam dewan untuk jawab SPM . Oh , to bad when i feel like this . why ? because , ckin risaukan mase depan die . okay , ckin nak cerite sikit pasal Biodata die .
name : Muhammad Fazli bin Jef Azmy
age : 17 ( 12 January 1994 )
lives : Rantau Perintis, Bandar Tun Abdul Razak Jengka, Pahang
school : Sekolah Menengah Desa Jaya, Bandar Tun Abdul Razak Jengka, Pahang
facebook : Fazli Hoi Hoi

 beberape keping gambar kami . ni time kat Kuantan ~ ngeeew ;)
I lOve U b .

1 . die suke makan spagetti . oLleee ~ huhu
2 . kat TC
3. Kat TC jugak ..

P/s : b , jage diri untuk due minggu ni okay . yunk rindukan b tau sebab tak dapat jumpe due minggu . sedih pon ade . b buat yang terbaik untuk SPM ni tau sayang . tahun depan yunk pulak . b pulak kene support yunk . hehe . love you b . Mmmuuuaaah !
ok done . 
Bye

No comments:

Post a Comment