> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Wednesday, November 2

anak buah ke-2 *

 


1
2

ahha !
tengok picture atas tuh . comel kan die . hehe . ni anak buah ckin yang ke-2 actually . yang pertame perempuan . nanti ckin cerite pasal die dengan ank buah yang ke-3 okey . hehe . cerite tak cerite , ckin post hari ni sebab tak pergi sekolah .haha ! urat kot nak pergi , bukan ade exam pon ... hehe

and now, ckin just nak cerite pasal tiny boy je hari ni ..
die anak kepade abang yang ke-5 . huhu .

name : Muhamad Syahmi bin Syahrizam
age : 1 years old > 7 February 2010 <
mother's name : Noranisah

huhu . i love that tiny boy . cute tau . by the way tarikh birthday die same dengan ckin . huhu . suke nye ckin dapat anak buah yang same tarikh birthday ckin sebab jarang kan orang same birthday dengan family yang dekat-dekat ni . huhu

P/s : more info about my family, clik SINI .

ok done . that's all .
Bye

No comments:

Post a Comment