> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Tuesday, January 28

Mid-sem (2)

Assalamualaikum and selamat sejahtera .
Hari ni aku macam malas nak tanya korang apa-apa . Korang sihat ke ? makan ke ? sakit ke ? tidur ke ? buat apa ke ? ke kepada ke ahhh macam-macam ke lah ! Sebab takde siapa pun yang baca entry aku . haha !
Nah setepek gambar muka tak pernah nak matang . Eyebag tu takboleh jelas lagi agaknya.

haaaa.... Ini entry adalah untuk aku buang-buang masa di Kolej Matrikulasi Johor sempena balik cuti Mid-sem . Actually, start hari Isnin baru ni seluruh Matrikulasi di Malaysia sedang menghadapi Ujian Pertengahan Semester . Aku lah antara calon-calon Nye . Ohhmy, pagi tadi jawab exam Business. Yes ! Last payyyperrr .... Susah wooo, apa yang aku hafal masuk sikit je sayang . sikit sangat . Semua aku jawab dengan menghentam with jawapan yang dirasakan logic je . Al-maklum lah aku bukan budak pandai pun . 
Wooohooo ! Mid-sem ....
Boleh tengok Tv     Online    Makan    Jalan-jalan      Dating     Lumba haram  
No way man . Lempang laju-laju baru tau, nak lumba haram . aku cuti tak lame pun tau . Seminggu je . Makan tidur makan tidur dah kena  balik Matrik semula . macam tak cuti mid-Sem je kan .
My SHIKERD-COLLECTIONS ni bila lah nak ada followers .
haha ! itulah caption sedih .
Baru pukul 2 ? lambatnya nak naik bus ! KMJ ni memang annoying . *serious talk\\
Aku penat dah ni tenggu . dengan last paper habis pukul 10 tetapi bus pukul 4 . memang tak lama pun .
kepada adik-adik dari Negeri Pahang yang dapat Matrik Johor nanti , korang akan merasa naik bas paling kurang 7 jam mana yang duduk Jengka and 4 jam dari Kuantan . Haha !
Banyak dah ni aku merepek . Salah dan silap mohon diampunkan . Assalamualaikum .

1 comment: