> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Thursday, January 2

First FRIDAY in 2014 and HAPPY HOLIDAY

assalammualaikum dan Salam JUMAAT dan Salam Satu Malaysia.
harap-harap semua sihat macam kanak-kanak ribena tak kire tua muda . HAHAHA
 
Hari ini first day ckin cuti hari Jumaat kat Johor . Sumpah tak sabar nak balik Jengka, Pahang . Hari ini cuti, tetapi ada program apatah ( booth IPTA ) . macam barai jekan . Tak suka Johor Darul Takzim and Kolej Matrikulasi Johor . Dah la tu kitorang pelajar perempuan tak dibenarkan outing hari ini . sedangkan HEP cakap kitorang boleh outing hari Jumaat . Then pelajar lelaki hari Sabtu. sangat menguji kesabaran . HMMMM
 
Buat lah assignment, tutor, revision ke ?? ehh, memang taklah . kau fikir aku ada mood nak buat semua tu masa-masa macam ni ? memang taklah ........
 
Okaylah . that's all sebagai luahan ketidakpuasan hati belajar kat Johor untuk 2014 !
 
I HOPE I CAN MAKE MY HAIR JUST LOOK LIKE ALL THIS :)
salam .

No comments:

Post a Comment