> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Sunday, January 19

2nd GIVEAWAY by NINA

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .
Harap semua orang sihat/tiada masalah gangguan kesihatan dan syaitan . huhu .. Tetapi aku pulak yang tak sihatnye .. Tadi first class ckin hampir nak pitam . maybe sebab aku dah seminggu tak makan nasi. huwmmm . mesti korang ingat aku diet kan ? tak . actually aku sakit gigi nak kunyah nasi . kurus lah aku lepas ni ... Ape-ape pun diharapkan masalah kesihatan ini dapat diatasi .. kita kaitkan semula dengan tajuk entry kita hari ini .
 
Join GA by NINA
Okay, korang Nampak tak banner yang comel-comel,cun-cun,cute-cute kat atas ni ? okay, ni ah GA aku jadi sponsor tetapi aku juga akan join GA ni .
Menarik tak ? Menarik kan sponsor pon boleh join .. Ini GA kedua yang aku joi tau . Mohon rezeki menyebelahi aku . Amin .
Hahhh kawa-kawan apa tunggu lagi ? Jom sama-sam kita meriahkan GA ni . Syarat senang je nak ikut and hadiah sangat menarik !
Hadiah : 
3x Header by BudakVanilla
2x ReFuBee Pretzle Choclate/Hazelnut/Almond by Azney Shamsuddin
1x Novel & 1x Topup RM 5 by Cik Akie
1x Topup RM 5 by Anis Atyra
1x Topup RM10 & 1x Topup RM5 by Nurul Asikin Rasidi
3x Topup RM5 by Ian Faizal
2x Topup RM5 by Aimi Farzana
Topup RM5, Baju tribal/blouse, Tudung bawal by Amirah Nuraisyah
1x 2 Keychain Felt by Saljiah Zafirah
1x Novel & 1x Topup RM 5 by AlyaniMatshah
2x Handphone strap & 2x Keychain Comel by Tengkubutang 
 
PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN TOP REFERRAL DAN RANDOM.ORG.
 
tag :
Sarah dan Izatie
 
Bye and Assalamualaikum

4 comments:

  1. Kiera follow sini ikut syarat =)

    ReplyDelete
  2. thank you kiera :) good luck okay ...

    ReplyDelete
  3. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 278
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan Hello. Saya dari segmen yang sama :D
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nina.html

    ReplyDelete