> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Thursday, October 13

post*

salam . huhu . post baru . .
hehe . ckin baru lepasjumpe si die tadi . merajok lagi . kenapelah ... ckin pon tak paham . ekot die lah , sampai sekarang die tak text or call ckin lagi . huwm .. ikut die lah . . ckin nak buat macam mane kan.kan. haha ! ckin lapar lah ... sape nak belanje ckin makan ?? cepatlah . . belanje cornetto pon jadilah :)

hari ni baru je exam Bahasa Melayu . . Oh My GOD , sakit tangan ckin menulis sampai terguling-guling ! haha ! *tipu je tuh , dalam kelas mane boleh terguling-guling nanti mak marah ~ tipu lagi . . . sorry ... by the way , ckin still boleh jawab even tertinggal beberape soalan dalam paper 2 . . but, still rugi jugak dalm 10 markah uw . . . atoi.kusut betol lah .... Kerje Kursus Akaun lagi satu hal ! bile nak siap ni ?! * ok , tak patut tanye korang kan . . . ckin malas je rase nak buat nye , sebab esok dah nak kene hantar . . .kepale hotak berjambul ! ckinbanyak lagi tak siap ...

ANTARANYA :
  1. imbangan duga
  2. penyata kewangan ... terbahagi pulak kepade due , penyata pendapatan and kunci kire-kire
  3. belum print
  4. tak sure pergi sekolah ke tak sok ! haha .
done ! alasan tuh mansabah kan nak bagi tau cikgu sok .. hehe ..

p/s : menaip kat rumah ezainie tak balikdari tadi . haha ! and abaikan gambar tak berbayar di atas k :)

that's all . 
Bye !

No comments:

Post a Comment