> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Thursday, October 6

ponteng sekolah lagi ....

salam and good morning.

hari ni ckin tak pergi sekolah lagi . minggu lepas pon hari jumaat jugak tak pergi sekolah . ckin pon tak tau lah nak jadi pe lah ckin ni kan . pemalas betol . tak sedar diri , minggu depan ade exam . start hari khamis . ckin risau sangat sebab ckin tak kuasai lansung semue SUBJECT tahun ni . ckin nak jawab ape erk ?????

huwm ... nampaknya risau saja tak akan bantu ckin , betol tak ? 
so, azam ckin mulai hari ni .....

ckin nak try kaji ckin punye kelemahan dalam setiap subject . expecially Addmath ( actually memang semue tajuk ckin lemah ) , matematik and another 7 subject !
belajar lebih struggle !
menginsafi diri untuk tidak ponteng sekolah dah . haha !

A M I N ~

hehe . ckin nak semue ni ckin dapat buat dengan baik . ckin taknak dapat keputusan yang amat teruk . SUMPAH tak nak .tapi , semue orang tak nak kan .kan . ~

lastly , esok ckin akan pergi gambang dengan my hubby ... pergi mandi-mandi sebab nak sambut anniversery kitorang yang pertama . actually awal 2 hari kirorang sambut pon . . haha ! nevermind . . and ckin memang tak sabar nak tunggu esok . . .

ok lah nak pergi mandi , makan ... lepas tu buat pape jelah yang patot .
BYE ~

No comments:

Post a Comment