> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Monday, October 24

buat tak tau je k *

assalamualaikum

hai . huhu . ckin bosan lah pagi ni . sebab tuh post hari ni . hehe .
terok kan ckin . disebabkan hari ni pagi lagi so takde mende nak cite . just boleh citer pasal semalam . 

ok, semalam ckin pergi Felda Raya Jengka 14 ~ rumah aliff haiqal . sebab die ade buat birthday party die ke-16 . haha ! lambat betol kan die umor 16 . ckin dah lame dah sambot . . apepon , happy birthday k kawan . semoge panjang umor . kau antare classmate ckin yang terbaiiiiik kot ! semoge berjaye dalam hidup and bussiness kau okeyh . by the way , makanan kat rumah sedap gile-gile kot . semue buat sendiri . bagus-bagus, tingkatkan uasehe anda okey :) ramai jugak kawan-kawan kitorang yang datang . 

fazli ( hubby ckin okey ) , eqah , nadya , luqman , shukor , fadzlan naim and ramai lagi kot ~ haha ! tak ingat sudaa .

ni pic tak berbayar ok . kalau meluat jangan tengok . saje snap sebelum keluar rumah tunggu my hubby ambik datang ambik ~

yang ni pon saje ambik sebab bosan tuggu my hubby . ambik kat depan rumah .
 ( p/s : abaikan name kat situ okeyh . hehe )


ok done .
bye*

No comments:

Post a Comment