> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Sunday, October 23

dont read okey *

assalammualaikum .
hi ! i'am glad to wrote something today :)
and i feel so excited ?? huahua ..
guess about what . huwm . . actually ckin kalau boleh tak nak dah buat post pasal ni . tapi kat mane lagi kan ckin nak bercerite . ade pakwe macam TAKDE ! bestie ? lagi lah takde . sape lah yang nak kawan dengan ckin nih kan . dah la jahat, tak cantik, tak pandai and tak bergune kan . but, ckin memang nak cakap pasal bestie pon . ckin terase sangat gembire sangat sebab die ( F ) dah ade NEW BESTFRIEND FOREVER ~ ouwh, sweet frienship lorh . . congratulation . . hope, korang lebih rapat lagi and sampai bile-bilelah korang punye friendship . .

then, ckin rase pelik lah . asal F tuh reply  my text and say " bestie " to me ?? die nak ingatkan ckin takyah mesej die dah kot, sebab ckin bukan bestie die dah kan . sebab tuh die reply macam tuh . ckin rase lah kan . . but, at school ckin rase awkward gile dengan die . just smile to each other . no more chating with her :( . . so sad you know ! Oh My GOD ~ i feel so weird and wanna die ! if die ade dekat school tuh . ckin nak tegur die rase serbe-salah gile kot . . tak tegur lagi lah rase serbe-salah . so, beter tak jumpe teros . sebab die pon ade cakap " tak yah tegur supaye takde yang sakit hati " . huwm , bukan ayat sebenar tau, tapi lebih kurang macam tuh lah . . . huhu . itu sahaja . you, take care ok BESTIe .
p/s : dulu kite macam gambar atas ni kan ?? huwm . i miss you so much actually ^__^
 
by the way, terase lapar lah pulak . makan nasi goreng pataya sedap jugak ni kan . hehe . okeylah .
BYE*







No comments:

Post a Comment