> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Saturday, October 22

blog*

 
 hello . lame dah ckin tak buat post kan . rindu rasenye dengan blog tersayang nih . walaupun tak macam ckin sayang my hubby <3 . hehe .. ni lah sesawang untuk ckin menaip dengan hati yang kadang-kadang gelisah, suka-suki,sembang sorang-sorang and luahan hati ... yeah ~ ok FULLSTOP !

hehe . rilex lah dulu k . ckin baru je nak sembang . . baru je nak lepaskan rindu kan . . seminggu jugak ckin tak ber-BLOGGING ni . rase janggal pon ade . but, ckin baru je ubah ckin punye background blog . . hehe . pink colour ~ i love it so much lol ! cantik tak ?? ok fine , actually tak cantik pon kan . .  huwm. so, NVM . i just do whatever i think i want . . kite bukak cite lain lah .

hari ni terase penat sangat , sebab satu hari hang dengan my hubby and my another friend . Eiqah , Fahmi , Nadya , Aina , Natasya and Mastura . . kitorang lepak-lepak kat KFC and pergi jalan pasar malam je kot . huhu . sumpah lah, rampai gile orang kat KFC tadi . dah la sejuk dalam tu . menyampah betol . tapi , janji kenyang kan . hehe . . .  
( p/s : ckin rindu nak hang dengan myBESTIE ?? ) rase takut nak cakap die bestie ckin . huwm . .

lastly, exam yang takde kesudahan . haha ! meme lah takde , sebab tahun depan lagi banayk exam kan . tapi final year exam ni lambat lagi ckin habis . semue ni gare-gare Prnsip Akaun . asal la subjek tuh last sekali exam, hari jumaat due minggu lagi . membuatkan ckin rase tak tenteram je . nak kene study lah , ape lah ~ atoi ! dah lah hari tuh ckin tak ambik paper two Bahasa Inggeris, disebabkan someone, that LOOSER girl ! geram betol dengan die tuh ~ then , ckin ade lagi paper Additional Mathematic paper one and Perdagangan paper two lagi yang belom exam . . paper yang belom exam ni dah lah memeningkan . boleh pecah otak ckin gini . mati.mati ~ haha ! ok . tuh jela . . .

p/s : my hubby, take care yourself . remember , you must always cool k sayang .don't think something too much ! you have many important things to do . I love you so much MYSOUL ~

No comments:

Post a Comment