> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Monday, December 23

cuti sakit .

 

 hello sayang-sayangku yang cantik lagi manis . sihat tak ?
okay, kalau tak sihat jumpa doctor tau . ckin pun tak sihat ni, sebab tu ada masa nak post something kat blog . ckin pergi klinik pagi tadi dengan roommate . ckin kena Gegate and roommate kene Gastrik . so, ckin tak pergi kelas pun hari ni and esok pulak cuti ! . tapi kami pelajar matrik dapat cuti krismas sehari sahaja . sedih kan ? haha !
pelajar UITM cuti 2 minggu, Poli seminggu kalau ta silap ckin . best kan? kan ? kan ?
baiklah, untuk semester 2 ni permulaan yang agak baik and result PSPM 1 memang teruk tak dinafikan . so, I need to be more struggle !
I really hope that I can be give more attention this time.

next, ckin ada masuk sketsa . first time okay masuk something yang attract people tengok ckin atas pentas . that's some good improvement by myself . but, don't get me wrong... I just bring a simple characters . I couldn't upload the pictures 'cause I don't have any pictures. well, I just use a basic handphone :'( not like you all , using a smartphone :)
okay, minggu ni ckin mungkin akan balik Pahang. so, doakan ckin selamat sentiasa . I miss my loversssss ...


No comments:

Post a Comment