> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Thursday, September 5

as a student at Johor Matriculation Colleage

Hi. i'am here after one year without me in this blog :) as you know, blog dah tak popular macam dulu . sekarang orang ber twitter, instagram, whatsapp bagai .. That application is awesome !
Actually application tu senang di download and boleh pakai handphone je kan . so, semua di hujung jari je senang cakap :)
ehh, disebabkan ckin dah lama tak post , banyak benda yang ckin nak post hari ini . jangan rasa menyampah atau nak termuntah pula .....
 
mine :
twitter : churliey
instagram : ckinchurliey
 
Sayang-sayangku semua sebagaimana anda tahu ckin sudah pun 18 tahun . so, sekarang ckin sedang belajar di Kolej Matrikulasi Johor :)
Result SPM ckin tak gempak pun dapat masuk matrik .. so adik-adik semua jangan risau kalau nak masuk matrik kena belajar betul-betul dapat straight A ke :D haha !
okay, untuk SPM ckin dapat 6A2B1E . E untuk Addmath . ckin pun tak expect boleh dapat matrik dengan result Addmath sebegitu . tetapi sudah rezeki mungkin ? So, I try come here (JMC) :) Before that ckin tak dapat panggilan U tetapi Polisas, Kuantan iaitu Diploma in Accounting . So, I still decide to go JMC .
Now, i'm here ! in Johor ..
that's all . nanti ckin sambung lagi .
assalamualaikum
baju batik JMC .
btw, wish me luck peoples :D
 



No comments:

Post a Comment