> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Wednesday, October 3

F sucks !

Hello, i'm here again . seriously, rindu sangat dengan Blog Perigi Kepunyaan Timba ni . Lame sangat ckin tak post. Mana taknye, tengok jelah  berape lame ckin tak post ~ hehe 
okay, picture dalam twitter je ~ tak suke jangan lah tengok okay 
okay, ckin dah tak tahu nak cerita kat mane hal ni . So, buat keputusan blog sebagai pendengar setie . 
Okay, setiap post, ade ceritenye ! Am i right ?
Ckin nak cerite pasal ex-friend ckin . Die ni sangat lah 'SUCKS-nye' ! Si F ni tak pernah sedar ape salah die dekat orang lain . Ape yang die tau, orang je pernah buat silap dengan die ~ Idgaf !

"She's always think ----> really good"
But, die ni pengecut orangnye . ckin ingat lagi, mase ckin ade problem dengan die dulu . bukan main cakap ckin pengecut and call me BITCH ! How bad. Isn't ? Then die ajak semue classmate tak suke ckin . Dengan budak lelaki perli dalam kelas . But, i'am strong ~ hehe . pergi sekolah jugak . tak maca die :
" Ada problem --> cry --> jumpe cikgu --> cari simpati "
Alolo , kesian nye. Then, buat cikgu tak suke orang lain . Busuk hati betul . sedangkan dielah punce die dilayan macam tuh . siape nak rapat dengan orang busu hati ? Aibkan orang ? Penghasut macam Setan ? 
Oh yaa, ckin banyak tau yang die cakap ckin ni "KARO => perempuan yang dah takde maruah" kat kawan-kawan ckin . dengan care tuh orang takkan rapat langsung and tak sukekan ckin . Sedangkan dulu ckin ni baik gile babeng dngan die . korang bayangkan lepas tak rapat jadi harrrrrrrreeeeeeeeeemmmmmmmmm mulut die tuh ! She's or me SHIT ? Die ingat die je boleh bencikan orang , orang lain pon boleh lah ~ 
Die ingat die anak raje ke orang kene layan die baik-baik sedangkan perangai harrrrreeeemmmmm ! haha !
So, beware with her ~
carilah kawan sejati dan boleh dipercayai . jangan cari perangai macam PSAO iaitu F ~
Okayyylah sampai sini je dulu.
Haisszz, ckin nak cerite dalam blog ni hak ckin lah kan . biarlah kepade sesipe yang terase . Too bad ~ 
Bye.

1 comment: