> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Wednesday, January 4

school ! #FORM 5


salam. hello-hello ~ are you well ? nope ? so you need go to the clinic ~ heeeee
ckin nak cerite pasal hari ni okay because today is call an amazing day to me ~ haha ! yela tuh ckin ni kan . cam tak caye je korang dengan ckin ni . haha ! actually, tak payah percaye pon takpe ~ memang ckin saje cakap gitu ~ tret.tet-tet ! ( weird sound ? , just forget it okay . )

haissszz ! lame nye rase tak buat post dalam blog ni . rindu ade . menyampah pon ade . huhu ! mane tak menyampahnye , asal bukak je post yang same . entah bile ckin nak buat post yang baru kan . hehe . ckin tengah buat lah ni sayang ~
okay-okay . melebih pulak . hatoi ! straight to the point , ckin nak cerite pasal first day kat SMK Jengka Pusat 2 as form five candidate in 2012 ~ what a weird feel ~~~
huuuuu .. ckin dapat duduk depan sekali dalam kelas . sebelah ckin Nuratiqah Fatin a.k.a Eqah tyunk ~ heeee . nak tau die sape ? okay ni lah die :



okay, ckin tau die comel ~ heee
jelesszz lah tu . korang jangan nak buat taik dengan die tau , nanti ckin cekik korang . huuu

on the spot, ckin dengan eiqah pilih duduk depan sekali dalam kelas sebab kitorang nak belajar betol-betol tahun ni . heeee . bagus kan kitorang ? ( perasan sudaah ~ )


okay , secondly ckin nak share kenape lame jugaklah ckin dian sebelum ni and ckin buat mase tuh . eh! rase malas lah pulak nak cerite . huhu ... ckin share picture je k . BYE ~
ckin kerje kat dewan mentakab and perhentian temerluh ~

ckin pergi KL dengan eiqah . and kitorang jumpe Suhaznurhatin dekat KLCC ~

location ; Suria KLCC ~
done . done . done . done . done . done . done . done . done . done .

No comments:

Post a Comment