> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Friday, January 13

myBADday *

 
hello ...
huwm . lame dah tak buat post . sekarang ni dekat Cyber Cae Cemerlang . tibe-tibe rase nak pergi CC sebab nak bukak blog ni , nak luahkan rase sakit hati + sedih ckin hari ni ...
yela , mane tak sedihnye . ingat nak pergi Temerloh dengan Eiqah . tapi tak jadi, sebab die pakwe die ade . dah nak beli tiket sangat dah tadi . tibe Eiqa kol .
 

Eiqa ; Min ade jap lagi 
Ckin ; mals lah aku pergi .
Eiqa ; takpe ke ?
Ckin ; takpe . . . . ["dah biase" . dalm hati ;) ]
hehe .
then, jalan sorang-sorang tanpe arah .... konon nak tunggu Boyfriend yang "BAIK" balik kerja lah kan .. haha ! last-lastnye . dah jumpe kejap .
Bf ; nak balik rumah nak rehat. pastu pergi mancing . takpe ke ?
Ckin ; takpe . . . . . . ["dah biase" . dalm hati ;) ]
huhu .
okay , sehingge lah ckin pergi CC sekarang ni . lege rase dah luah perasan dalam blog ni . hihi .
Tengs BLOG ~
Bye

2 comments: