> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Saturday, May 5

post !



hey ,, wazz up !

haiszzz,, long time leave my blog without new post .. well, busy giler kot . huhu .lagipun takde mood lah nak menghadap komputer ni lame-lame . 
 haha ! saje nak tepek muke kat sini . actually rindu rambut ckin yang lame !
oh yaa, lupe pulak tanya khabar korang kan . korang sihat tak ? kalau sakit cepat-cepat lah pergi jumpe doktor okay . don't let it become more serios okay . tak lupe jugak my hubby yang jauh di mata, tapi dekat di hati . make sure makan minum semua cukup okay .
haha ! hari ni rase happy sangat sebab ckin dah tak perlu menaip, bertungkus lumus, sakit kepale dan meracau dekat keyboard komputer ni lagi kerana menyiapkan kerja kursus Prinsip Akaun bagi tahun 2012 . Alhamdulillah totally 70% done . 
hehe . kalau tak ape lah nasib . datang sekolah cari Cikgu Daud untuk bertanyakan beliau , then,balik sekolah menaip sebab nak betolkan kesilapan, kene print, pastu buat elemen seterusnya . penat tau tak . hehe .. but , i'am totally satisfied with my work . sebab semua ni hasil kerja ckin sendiri .
But ! ckin tak lupe jase baik cikgu Daud as cikgu Matematik dalam kelas ckin yang banyak gile bagi pertolongan . Alhamdulillah ckin dapat gunakan peluang yang beliau berikan . Then , my lovely Account teacher, Puan Norasidah . Beliau banyak bagi sokongan moral untuk ckin . tak lupe jugak family ckin yang bagi ckin gune komputer walaupun berebot sampai tumbuk-tumbuk . haha ! sakit tau tak !
hehe . My lovely friends Nurul Izzaty yang tolong tengok je time aq buat kerja , Nuratiqah Fatin yang selalu degar keluhan hatiku yang lara ini . hewhew . then , Siti Sarah dan CikNi . they're so nice to me . thank you so much ! ckin tau ckin tak boleh bayar dengan kate-kate . tapi terima lah okay
ade satu bende lagi yang ckin takkan lupe jasenye . mesin printer lah .. haiszz . baik betul hati die erk . Alhamdulillah berjalan dengan lancar je . tak buat hal pon ~ hewhew..

Bye

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Terharu ade orang mention name CikNi..
    btw thnz ea..

    ReplyDelete