> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Sunday, March 11

me and my H U B B Y !

 
 hello boys . hello girls .
kepade follower yang baru saje follow ckin, sorry kalau dalam blog ckin ni , ckin akan cakap merapu okay . huhu . 

 fuhh ! penatnye hari ni . tapi , sempat lagi kan nak online and berblog lagi ~ haha ! yelah, baru balik kem Maran no. 1 dekat SMK Jengka 2 . tambahan pulak,esok dah lah ade class Prinsip Akaun and Bahasa Melayu . adoi . orang lain cuti, ckin sekolah pulak ..
but, bukan pasal ni ckin nak story lah sayang . hari ni ckin nak story pasal bende yang dah lepas . haha ! of course pasal my hubby . 
auwchuck !
this is my hubby ! die sangad gedix ! ckin rindu sangat kat die . heee ~
hari sabtu minggu lepas , ckin dengan pali nak pergi temerloh . tapi bus takde ( gune pengangkutan awam lebih selamat ). so, kitorang just keluar Bandar Tun Abdul Razak Jengka ~ haha ! jalan-jalan tanpe arah tujuan .


wink2 ! buai laju-laju , sampai atap rumah ... huhu
 

 tengoklah . bosan kan muke die . haha ! kitorang memang tak tahu nak pergi mane mase ni ...
 stop it !
diam lah ~
huhu . keesokannye pulak, baru kami pergi temerloh . tengok muke kitorang hepy plak ea ... huhu
haha ! burok !
makan kat E-Station ~
nampak tuh , hepy kan die ~ heee . sayang die sangat-sangat!
 hoho !
heee !

okay ! dah habis ~
bye ~

2 comments: