> welcome pretty and handsome . Selamat bekunjung and mind follow me .

Sunday, September 25

Perkenalan !

hello . assalammualaikum .

Salam perkenalan . nama saya Nurul Asikin binti Rasidi . boleh panggil Ckin je . i'am S I X T E E N . anak peneroka di Felda Melati Jengka 11 . so, tinggal pon kat Jengka 11 jugak lah kan . huhu . Sekolah kat Sekolah Menengah Jengka Pusat 2 ( SMK JP2 ) . had taken by mysoul ( Muhammad Fazli bin Jef Azmy ) . by the way , ni blog ke-4 Ckin . so, mulai hari ni ckin akan menggunakan blog ni untuk berbicara . Especially , about me of course ! my Hubby , my Family , my Friend , my Enemy and others !

actually , sebelum ni ckin pernah menggunakan tiga blog . but , one by one ruin and gone !
pelik kan ckin nih . tak pandai blog ke hape ! hehe . actually memang pon . anyway , ckin pon dalam proses pembelajaran dalam dunia maya dan mengenai blogging ni . cewah , bersastera gitu ~ hehe !

about my past blog . actually my last blog , had hack by someone ! yang ckin sendiri pon tak kenal kot . semalam , nak sign in je tibe2 je tak boleh buka. hampir terkena seangan jantung dah time tuh . adoi ! sakitnya hatiku ni , sebab gune tak sampai 3 minggu pon blog tuh . huwm ...

but , ckin nak bangun semula untuk buat blog yang baru ini menjadi seperti yang dulu ! hehe . wish me luck ok :)

Here ! some piture of me ~

I'am not beuty like you . . thank you .


p/s : ni bukan gambar terbaru ckin . sorry , tak dapat nak di upload .

lastly , hari ni ckin tak pergi sekolah pon . sebab tuh rase sedikit rajin nak buat my first post for this blog . hehe . jangan fikir ckin ni suke ponteng sekolah k . ckin tak datang bersebab .

sebab pertame : penat , sebab semalam baru balik dari Janda Baik . ade hari keluarge untuk ckigu SMK Jengka 10 selame 2 hari 1 malam .

sebab kedua : baju and kasut sekolah ckin tak berbasuh . so , taktau nak pakai baju and kasut mane .

sebab ketiga : i don't know . . .  haha !
ok done . see ya . 
bye .


No comments:

Post a Comment